Program de Leadership Coaching (Oferta Mai 2019)

Dilema

Dacă vrei să creezi o comunitate performantă de leaderi în organizația ta, atunci acesta este programul de care ai nevoie.

Oferta actuală

Înscrie 5 manageri și leaderi de top din companie la coaching, pentru 10 sesiuni fiecare.

Prețul pe sesiune se reduce, astfel, la 149 de EURO (față de prețul obișnuit). Chestionarele profesioniste de evaluare inițiale și finale incluse, 1xLDR, 2xLER, în valoare de 500 EUR. Exemple de chestionare poți vedea aici: https://bit.ly/2Lc4Wm9

Beneficii

Un plan individual de dezvoltare de leadership prin coaching are un randament de 3x mai mare decât unul similar de training.

Iar coachingul pentru leadership are un ROI de 700% (calculat în termeni monetari, investiție versus beneficii aduse – cifre raportate științific aici: https://bit.ly/2YC8bWJ ).

Profesionalism

George Bragadireanu este singurul coach profesionist cvadruplu certificat din Romania. Fost manager senior de corporație timp de 15 ani, autor al The Leadership Spark (Amazon), antreprenor de 7 ani în domeniul formării continue pentru adulți. Detalii complete poți găsi aici: http://coachpentruperformanta.ro/despre-george-bragadireanu/


oferta de coaching leadership

Descarcă oferta în format PDF

Contactează-mă pentru a începe un proiect al performanței

Exemplu de raport LDR și LER

Mai multe detalii despre rapoartele LDR

Detalii despre Leadership Coaching cu George Bragadireanu

Dovezi că leadership coachingul are efect

Descarcă CV-ul coach-ului în format PDF

 

Apologies, for this post the comments are closed